10.06.2018

VR balıkçılık oyunu Catch & Release artık HTC Vive ve Oculus Rift için hazır!


Hareket kontrol cihazlarınızı ve kulaklıklarınızı alın; balık tutma zamanı. Özellikle, bu günlerde düşmüş olan Oculus Rift ve HTC Vive için bir oyun olan Catch & Release ile VR'de balık tutmaya gitmenin zamanı geldi. Video oyunları için animasyona odaklanan METRICMINDS için ilk VR projesi. Bunları duymamış olsanız bile, çalışmalarını Horizon: Zero Dawn ve Dying Light gibi oyunlarda gördünüz.

Gerçekçi bir simülasyondan ziyade, Catch & Release, huzurlu ve misafirperver olmak anlamına geliyor. METRICMINDS, ortamın güzel görünmesini sağlamak için çok çalışma yaptı; Burası sakin bir yer ama yine de detaylarla dolu. Oyun benzer bir şekilde tarif edilebilir: huzurlu serbest balık avı ana cazibe iken, sizi meşgul edecek zorluklar ve diğer özellikler vardır. Bu, keşfetmek ve keşfetmek için sırları için farklı ekipman içerir.

Catch & Release TVGB ViveStream için iyi bir aday olabilir; Balıkçılık konusunda daha az ciddi ve gerçekçi olan bu sanal gerçeklik, denediğim simülasyon simülasyonlu balıkçılık oyunlarından çok daha iyi bir performans sergilemelidir. Şansınızı denemeye hazırsanız, Catch & Release şimdi Steam'de ve 18,99 $ için Oculus Store'da mevcut. Şimdi sadece hangisinin daha sürükleyici olduğunu görmemiz gerekiyor: Bu, ya da Toy-Con Fishing Rod…
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum